Maloletni Tutinac u lovu slučajno ranio 61-godišnjaka i to - hicem iz pištolja

14.10.2020

10:50 >> 15:06

0

Autor: Tanjug

Maloletni Tutinac u lovu slučajno ranio 61-godišnjaka i to - hicem iz pištolja
Copyright Pixabay

Novopazarska policija uhapsila je 16-godišnjaka iz Tutina zbog sumnje da je tokom nezakonitog lova sa još nekoliko muškaraca, ispalio hitac iz pištolja i slučajno ranio 61-godišnjeg muškarca koji je zadobio teške telesne povrede.

Povređeni je hospitalizovan, dok je 16-godišnjaku sudija Višeg suda za maloletnike u Novom Pazaru odredio pritvor do 30 dana, saopštila je Policijska uprava iz tog grada.

Maloletnik se tereti za krivična dela teška telesna povreda iz nehata, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nezakonit lov.

Pored njega, policija je uhapsila F. DŽ. (44) i DŽ. DŽ. (21) iz Novog Pazara, dok je protiv 33-godišnjaka iz Tutina podnela krivičnu prijavu jer su, kako se sumnja, sakrili pištolj kojim je ranjen 61-godišnjak.

Njima se na teret stavalju krivična dela: pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nezakonit lov.

F. DŽ. i DŽ. DŽ. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike