Ruma najavila ulaganje u seoske pošte! Đorđević obišao poštare i radnike u opštini Ruma!

22.11.2022

15:28

0

Autor: 24sedam

Đorđević je izrazio zahvalnost opštini na inicijativi za renoviranje objekata na teritoriji Opštine Ruma

Ruma najavila ulaganje u seoske pošte! Đorđević obišao poštare i radnike u opštini Ruma!
Zoran Đorđević obišao poštare u Rumi - Copyright Printscreen/Predsednik opštine Ruma

Generalni direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, izvršni direktor Pošte Srbije Miloš Đurić i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić, održali su danas sastanak na kojem je dogovoreno renoviranje pojedinih pošta na teritoriji ove lokalne samouprave uz podršku Opštine.

Tom prilikom obišli su zgradu pošte u centru grada, gde je Đorđević prisutnim zaposlenima i medijima govorio o modernizaciji ovog preduzeća, unapređenju poslovanja, novim uslovima rada, nabavci i modernizaciji opreme.

- Opština Ruma, koja se ubrzano razvija i pokretač je razvoja Srema, pomoći će adaptaciju naših objekata, kako bismo našim građanima obezbedili najmodernije poslovnice. Želja nam je da modernizacijom naših objekata poboljšamo kako korisničko iskustvo građana, tako i uslove rada naših zaposlenih. Preko 1.500 poslovnica i 15.000 zaposlenih u našoj velikoj porodici svakog dana je na usluzi građanima Republike Srbije. Upravo zbog njih, Pošta Srbije će i u narednom periodu nastaviti da radi na modernizaciji i širenju poštanske mreže, adaptaciji i otvaranju novih objekata, čvrsto sarađujući sa lokalnim samoupravama, a sve u cilju povećanja dostupnosti naših usluga u svakom mestu u Srbiji, izjavio je Đorđević tom prilikom. 

Predsednica Opštine Aleksandra Ćirić najavila je planove o renoviranju zgrade i naglasila da Opština Ruma ima volju, želju i mogućnosti da pomogne u renoviranju i rekonstrukciji pošta i u većim selima poput Klenka i Nikinaca, što će u narednoj godini i uraditi.

 

 

- Mi kao lokalna samouprava imamo volju, želju i mogućnost da renoviramo i rekonstruišemo objekte pošte i to ćemo u narednoj godini i uraditi. Uslediće radovi na zameni stolarije, rekonstrukcija električnih instalacija i rasvete, sanacija unutrašnjih zidova i plafona, zamena dotrajalih podnih obloga, pultova, sanacija oštećenih spoljašnjih fasada, ugradnja inverter klima. U planu je zamena stolarije, elektroistalacija, podova i  pultova, kako bismo na korist i zadovoljstvo naših sugrađana imali modernije i funkcionalnije poslovnice Pošte.

Predstavnici Opštine i Pošte Srbije obišli su zatim poštu u samom centru grada, u ulici Jugoslovenske narodne armije 155, čija će se adaptacija sprovesti uz podršku Opštine Ruma. Đorđević je razgovarao sa zaposlenima kojima je poručio da poslovodstvo nastavlja da radi na poboljšanju uslova rada. Podsetio je da je Pošta Srbije obezbedila nove uniforme i dostavna vozila, zdravstvene preglede za sve zaposlene, 24/7 osiguranje, kao i da zaposlene u novembru i decembru očekuje dodatak na zaradu, kao i povećanje plata počev od januarske zarade. Najavio je još dobrih vesti za zaposlene do kraja godine.

Direktor Đorđević izrazio je zahvalnost opštini na inicijativi za renoviranje objekata na teritoriji Opštine Ruma. Ideja jeste da objekti JP „Pošte“ izgledaju moderno i savremeno i da na najefikasniji način pružaju usluge građanima, jer zbog toga i postoje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike