Vanredna situacija u Čačku: Meštani 14 domaćinstava sela Pakovraće ostali bez vode!

11.10.2022

16:20

0

Vanredna situacija u Čačku: Meštani 14 domaćinstava sela Pakovraće ostali bez vode!
16654988671628666192restrikcija-vode-fotorina1 - Copyright RINA

Usled poteškoća sa vodosnabdevanjem za domaćinstava u višim zonama u selu Pakovraće kod Čačka trenutno nemaju normalno vodosnabdevanje, u cilju što bržeg rešavanja ovog problema na tom delu teritorije grada Čačka uvedena je vanredna situacija.

- Trenutno u 14 domaćinstava u ovom delu grada nema vode. Kako bi što pre trenutnu situaciju normalizovali, preduzimamo hitne mere u vezi vodosnabdevanja na ovom području. Situacija nije alarmantna, ali kopanjem arterijskog bunara rešavamo problem. Svakako nam je u cilju da na najbolji način rešimo problem naših sugrađana - potvrdio je za RINU gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

On dodaje da će Štab za vanredne situacije redovno informisati i obaveštavati stanovništvo i javnost o svim bitnim činjenicama, kao i o prestanku opasnosti zbog kojih je vanredna situacija proglašena.

Prema najavama čelnika ovog grada, meštani Pakovraća, Parmenca, Beljine, Pridvorice i Međuvršja naredne godine, u cilju trajnog rešavanja vodosnabdevanja ovog dela grada, u izradi je projekat priključenja na vodosistem Rzava, čime bi se rešio višedecenijski problem meštana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike