Novosađanka je hrabro izašla na ulicu - ima jednu želju i odlučna je da je ostvari: Njen ljubimac je prati i otkriva o čemu se radi (FOTO)

07.10.2022

11:50

0

Društvenim mrežama se širi informacija o ženi iz srpske Atine, koja je rešila da izađe na ulicu i spasi život svom psu

Novosađanka je hrabro izašla na ulicu - ima jednu želju i odlučna je da je ostvari: Njen ljubimac je prati i otkriva o čemu se radi (FOTO)
Pas 2 - Copyright Pixabay

Vernost kućnih ljubimaca se svakodnevno prikazuje na delu, te nam neretko suze na oči nateaju priče o životinjama koje pokazuju svoju nesebičnost i neizmernu ljubav prema vlasnicima. Današnja priča je ipak nešto drugo. Jedna Novosađanka je pokazala kako ta vernost i ljubav može biti uzvraćena.

Naime, društvenim mrežama se širi informacija o ženi iz srpske Atine, koja je rešila da izađe na ulicu i spasi život svom psu.

Njen ljubimac boluje od srčanog crva, te mu je potrebno hitno lečenje koje nije nimalo jeftino. Vlasnica iz Novog Sada je rešila da skuplja priloge za svog psa i tako mu obezbedi dalji zdrav život.

- Gospođa skuplja novac za svoju kucu koja ima srčanog crva. Sedi svaki dan sa kucom na ulazu u podzemni kod Pupinove palate. Ko može neka da koliko može - širi se apel društvenim mrežama.

Neki ljudi su, saznavši za ovaj problem koji ima Novosađanka i njen pas, odmah priskočili u pomoć. Zatražili su broj tekućeg računa na koji se može uplatiti donacija.

Ova priča dokazuje da je ljudsko srce meko dovoljno koliko i naših ljubimaca. Oni bez nas ne mogu, ali ni mi bez njih.

Borimo se zajedno za kucu iz Novog Sada!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike