Saobraćajka na putu Požega - Užice: Opel stranih tablica svom silinom se zakucao u vozilo na magistrali!

25.08.2022

10:56

0

Pripadnici saobraćajne policije koji vrše uviđaj, rasvetliće ceo ovaj slučaj i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do udesa

Saobraćajka na putu Požega - Užice: Opel stranih tablica svom silinom se zakucao u vozilo na magistrali!
Hitna pomoć Ilustracija - Copyright RINA

Saobraćajna nezgoda dogodila se na magistralnom putu Požega - Užice u blizini mesta Zlakusa kada su se sudarila dva putnička automobila.

- Jedan od putničkih automobila pokušao je da skrene na raskrsnici, međutim vozilo marke opel stranih registarskih oznaka sustiglo ga je otpozadi pri velikoj brzini. Kolovoz je mokar, vozač nije uspeo na vreme da prikoči, ali na svu sreću nije bilo žrtava. Samo su vozači lakše povređeni, jer se erbeg upalio. Ono što me dodatno plaši što mesto udesa nije adekvatno obezbeđeno signalizacijom - kazali su očevici.

Pripadnici saobraćajne policije koji vrše uviđaj, rasvetliće ceo ovaj slučaj i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do udesa.

Na magistralnom putu stvorene su veće kolone vozila, a saobraćaj se propušta jednom kolovoznom trakom.

Iz AMSS upozoravaju da zbog letnje turističke sezone intezitet saobraćaja je znatno povećan, pa se apeluje na sve vozače da prilagode brzinu uslovima kretanja na putu, kako bi na vreme reagovali i mogli da izbegnu mogući incident na kolovozu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RIINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike