24SEDAM KRALJEVO Održana osamdeset sedma sednica Gradskog veća grada Kraljeva

29.07.2022

16:26

0

Autor: 24sedam

Veće je donelo Zaključak kojim se utvrđuje Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Kraljeva, i kojim se Skupštini grada Kraljeva predlaže donošenje ove odluke

24SEDAM KRALJEVO Održana osamdeset sedma sednica Gradskog veća grada Kraljeva
DSC_3115 - Copyright Grad Kraljevo

Na osamdeset sedmoj, vanrednoj, sednici Gradskog veća grada Kraljeva, kojom je predsedavao gradonačelnik dr Predrag Terzić, većnici su razmatrali sedam tačaka dnevnog reda.

Donet je Zaključak kojim se usvajaju izveštaji Zavoda za javno zdravlje Kraljevo o higijenskoj ispravnosti vode za piće u toku juna 2022. godine i o praćenju kvaliteta vazduha i evaluaciji rezultata merenja za isti period.

Kraljevački većnici su se pozitivno izjasnili na Rešenje o izmenama i dopunama Rešenja o obrazovanju i imenovanju članova Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima i Rešenje o izmenama Rešenja o obrazovanju Radnog tela za izradu predloga Taksi tarife i predloga Cenovnika usluga taksi prevoza.

Gradsko veće je donelo dva zaključka o davanju saglasnosti na – Program obavljanja dimničarskih usluga Javnog preduzeća „Gradsko stambeno“ Kraljevo odnosno na Plan čišćenja i kontrole dimovodnih i ložišnih objekata i uređaja i ventilacionih kanala i uređaja od strane Javnog preduzeća „Gradsko stambeno“ Kraljevo za 2022. godinu.

Doneto je Rešenje kojim se usvaja izveštaj Komisije za realizaciju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, usvajaju ponude najpovoljnijeg ponuđača i predlaže potpisivanje sporazuma sa krajnjim korisnicima.

Veće je donelo Zaključak kojim se utvrđuje Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Kraljeva, i kojim se Skupštini grada Kraljeva predlaže donošenje ove odluke.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Kraljeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike