24SEDAM KRALJEVO Gradom se orio dobri stari rok

16.07.2022

09:29

0

Autor: 24sedam

Đorđević je bio posebno oduševljen velikim brojem mališana, koji su mu za vreme koncerta bili glavni prateći vokal

24SEDAM KRALJEVO Gradom se orio dobri stari rok
20220715_213547 - Copyright Grad Kraljevo

Spektakularni dvočasovni koncert legendarnog rok benda „Riblja čorba“  upotpunio je Nedelju Veselog spusta u gradu Kraljevu.

Kod popularnog Milutina, na centralnom gradskom trgu, okupilo se nekoliko hiljada ljubitelja dobrog starog roka svih generacija, koji su imali priliku da uživaju u rokenrol spektaklu.

Zajedno sa frontmenom grupe Borom Đorđevićem, dobre stare, ali i one novije hitove, ispratili su glasovi publike koja je preplavila ne samo gradski trg, već i bašte kafea i centralne ulice.

Đorđević je bio posebno oduševljen velikim brojem mališana, koji su mu za vreme koncerta bili glavni prateći vokal.

Najmlađi ljubitelji rokenrola, ali i oni znatno stariji, osim u dobroj rok muzici i raspevanoj atmosferi, uživali su i u specijalnom iznenađenju – vatrometu.

Na Trgu srpskih ratnika orili su se vanvremenski hitovi kao što su: Kad sam bio mlad, Dva dinara druže, Avionu slomiću ti krila, Gde si u ovom glupom hotelu, Kada padne noć, Nemoj da ideš mojom ulicom …

Zašto je „Riblja čorba“ jedan od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok bendova čija popularnost ne jenjava ni nakon više od 40 godina postojanja, Bora Đorđević je, sa svojim bendom, još jednom pokazao dvočasovnim performansom na prepunom kraljevačkom trgu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Kraljeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike