Gužve na granicama: Najduže se čeka na ''Evzoniju'' i ''Preševu''

16.07.2022

17:47

0

Autor: 24sedam

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta

Gužve na granicama: Najduže se čeka na ''Evzoniju'' i ''Preševu''
gradina - Copyright Gradina/Foto:Printskrin/AMSS

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dok vozače na graničnim prelazima očekuju zadržavanja od 30 do 90 minuta, saopštilo je danas posle podne JP "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Granični prelaz Evzoni/Foto: Printskrin/Fejsbuk/Maja Naskova
 

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, na graničnom prelazu Gostun, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Jabuka, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, na graničnom prelazu Šid, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz "Puteva Srbije".

Kolone na ''Evzoniju'' i ''Preševu''

Velike gužve zabeležene su danas na graničnom prelazu "Evzoni" ka Severnoj Makedoniji. Na prelazu "Preševo", na izlazu iz Srbije, formirane su kolone vozila od nekoliko kilometara.

Za ulaz u Srbiju u ovom trenutku nema dužeg zadržavanja. Putnici su na ulazak jutros čekali u proseku oko četiri do pet sati, a dostupno im je pet traka.

Ukupno vreme zadržavanja se odnosi na prelazak srpske i mađarske granice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike