Vučević zove sve da posete Novi Sad: Uživajte na Fruškoj gori, u našim manastirima, prelepim vinarijama, na našem moru Dunavu (VIDEO)

16.06.2022

08:13

0

Gradonačelnik Novog Sada na svom Instagram profilu pozvao je sve prijatelje iz svih krajeva Srbije i sve one iz okolnih zemalja da leto provedu u Novom Sadu

Vučević zove sve da posete Novi Sad: Uživajte na Fruškoj gori, u našim manastirima, prelepim vinarijama,  na našem moru Dunavu (VIDEO)
Snimak ekrana 2022-05-09 114658 - Copyright Instagram/milosvucevuc_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu pozvao je sve prijatelje iz svih krajeva Srbije i sve one iz okolnih zemalja da leto provedu u Novom Sadu jer je ovo godina kada će biti mnogo toga da se vidi.

– Dragi prijatelji, pozivam vas da ovo leto provedete u našem Novom Sadu, Srpskoj Atini, Evropskoj prestonici kulture. Pozivam vas sa svih strana, iz svih krajeva naše lepe Srbije, od Subotice do Vranja, vas naše prijatelje sa Kosova i Metohije, pozivam naše prijatelje i braću iz Republike Srpske, susede Hrvate, našu braću iz Crne Gore, Severne Makedonije, sve vas koji volite i možete da dođete do Novog Sada. Biće mnogo toga da vidite, zaista samo ono što Evropska prestonica kulture može da ponudi, ali i tradicionalno Novi Sad što organizuje. I verujte mi da kada dođete, ponovo ćete se vratiti. Iskoristite i najbrži srpski voz, srpski "Soko". Dođite od glavnog grada, od Beograda do Novog Sada, putujte našim boljim putevima. Uživajte na Fruškoj gori, u našim manastirima, prelepim vinarijama, uživajte na našem moru Dunavu. Dođite u Novi Sad - istakao je Vučević.

 

 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike