Jedan pastuv, konj i dve kobile otišli na doboš: U Kraljevu čekaju novog gazdu, ovo im je cena

14.04.2022

13:55

0

Sudskom presudom oduzete životinje prethodnom vlasniku, ko ponudi najviše postaće novi

Jedan pastuv, konj i dve kobile otišli na doboš: U Kraljevu čekaju novog gazdu, ovo im je cena
1649925000kostinici-ergela-konj-fotorina1 - Copyright RINA

Na licitaciji za prodaju životinja, preko Uprave za veterinu, našla su se četiri konja koji su oduzeti od prethodnog vlasnika sudskom presudom.

Naime, prodaja pastuva starosti oko sedam godina, konja starosti 2,5 godine i dve kobile od osam i 12 godina je oglašena, te bi putem neposredne pogodbe trebalo da bude izabran novi.

Konji se nalaze se na čuvanju u karantinu za životinje u unutrašnjem prometu “Aleks produkt“ Konarevo 642 u Kraljevu. Procenjena vrednost za sva četiri konja iznosi 282.618 dinara što je ujedno i početna prodajna vrednost.

Planirano je da se prodaja obavi zbirno, na javnoj prodaji neposrednom pogodbom, na prvom ročištu kupcu koji ponudi najvišu kupoprodajnu vrednost, a koja ne može biti niža od 60 odsto od početne prodajne vrednosti.

Oglas o prodaji putem neposredne pogodbe objavljen je na oglasnoj tabli Uprave za veterinu, Odeljenje veterinarske inspekcije, Odsek veterinarske inspekcije Kraljevo, na adresi Trg Jovana Sarića 1/3 i na internet stranici Uprave za veterinu.

Prodaja neposrednom pogodbom, održaće se u ponedeljak, 18. aprila u 12 časova, u prostorijama Uprave za veterinu, Odeljenje veterinarske inspekcije, Odsek veterinarske inspekcije Kraljevo, na adresi Trg Jovana Sarića 1/3, kancelarija broj 413, četvrti sprat.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike