Zaleđena Srbija! Nestvarne scene sa puteva, lete kola na sve strane! (FOTO/VIDEO)

12.01.2022

06:44

0

Zaleđeni su trotoari, ali i na pojedinim deonicama magistralnih i auto puteva nije nimalo lako upravljati vozilima

Zaleđena Srbija! Nestvarne scene sa puteva, lete kola na sve strane! (FOTO/VIDEO)
1640535665_ljig-udes-auto-put-milos-veliki-fotorina5 - Copyright Foto: RINA

Zaleđena Srbija! Tako bismo najbolje opisali ovo jutro, ali i noć u zemlji. Temperature su u debelom minusu, pa je otopljeni sneg postao led. Zaleđeni su trotoari, ali i na pojedinim deonicama magistralnih i auto puteva nije nimalo lako upravljati vozilima zbog poledice.

Tako je sinoć u blizini petlje Batajnica na auto-putu E-75, a u smeru ka Novom Sadu, kao i na deonici Novi Banovci - Batajnica, bilo desetine izletanja vozila s puta.

Očevici kažu - sve je zaleđeno. To nam najbolje ilustruju fotografije i snimci koji su osvanuli na Instagramu, na auto-putu E75.

 

 

A ovo je kod petlje Batajnica.

 

Nesreća se dogodila sinoć i kod Kruševca, kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u levu traku, nakon čega se autobus prevrnuo vozilo na bok.

 

 

Poštujte propise, i oprezno!

Niske temperature i jutarnji mraz uslovljavaju pojavu poledice na svim mokrim kolovozima, a najopasnije je na mostovima i nadvožnjacima, kao i na deonicama duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na putnim objektima.


U planinskim predelima došlo je do povećanja visine snežnog pokrivača, pa vožnja u višim predelima centralne, zapadne, istočne i jugoistočne Srbije zahteva dobre zimske gume, a ukoliko naiđete na deonice koje su pokrivene snegom i ledom, namontirajte lance.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike