Izmenjen režim saobraćaja na pojedinim deonicama u Srbiji!

10.01.2022

17:34

0

Apeluje se na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu

Izmenjen režim saobraćaja na pojedinim deonicama u Srbiji!
sneg - Copyright Pixabay

Na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Padinsku Skelu obustavljen je saobraćaj zbog saobraćajne nezgode.


Upozoravaju da će večeras u Banatu i Donjem Podunavlu kiša da se ledi na tlu, te apeluju na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Na prevoju Čestobrodica zbog magle je vidljivost smanjena do 50 metara, a na prevoju Golo Brdo smanjena je na 50 do 100 metara.

Na Obilaznici oko Beograd, u delu između petlje Surčin i petlje Ostružnica do 1. septembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare produžava se obustava saobraćaja do 31. januara, a alternativni put je obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje pet sati, na prelazu Šid pet sati, a na Bezdanu i Bogojevu sat vremena.


Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike