Koliko varnica - toliko parica, ili ipak ne: Palio badnjak, pa zamalo da zapali komšije (VIDEO)

08.01.2022

13:21

0

Video se brzo proširio društvenim mrežama, gde su korisnici najčešće zbijali šale na račun vatre koju su komšije napravile

Koliko varnica - toliko parica, ili ipak ne: Palio badnjak, pa zamalo da zapali komšije (VIDEO)
paljenje badnjaka - Copyright Printscreen/YouTube/ Stasa Bugarski

Za najradosniji srpski praznik, Božić, na Jutjubu je osvanuo video Novosađanina u kojem je pokazao svoje muke tokom Badnje večeri, koje su mu priredile komšije.

Na njemu se vidi paljenje badnjaka koje se, kako je naveo, otelo kontroli, kada su komšije umesto uobičajene, napravile logorsku vatru, čije varnice su prštale na sve strane, između ostalog i na komšijske kuće u naselju Klisa.

- Komšija je upalio badnjak i umalo mi nije upalio kuću. Izašli smo da ga upozorimo da nam žar pada po kući. Komšija je malo prodžarao vatru i nastavio žurku uz muziku i petarde - napisao je nesrećni čovek uz video.

Dodaje da njemu i njegovoj porodici ovogodišnji Božić neće ostati u lepom sećanju iz još jednog razloga.

- Ovaj Božić nam neće ostati u lepom sećanju ni zbog lokalne policije koja je na naš poziv odgovorila u stilu: Pa Badnji dan je. Snimaju valjda sve razgovore pa neka provere na tim snimcima - piše Novosađanin.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, gde su korisnici najčešće zbijali šale na račun vatre koju su komšije napravile, zaključivši da su se vodili onom starim, ritualnim obraćanjem prisutnima tokom loženja badnjaka: "Koliko varnica - toliko srećica, koliko varnica - toliko parica..."

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike