Horor na Badnji dan u Kikindi: Momka udario konj, hitno operisan!

06.01.2022

17:57

0

Mladić je zadobio teške telesne povrede kičme, jetre i bubrega

Horor na Badnji dan u Kikindi: Momka udario konj, hitno operisan!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ovogodisnji Badnji dan u Kikindi, pored mnogo radosti i lepote, doneo je i jednu nesreću u kojoj je teško povređen maloletni N. M. (17) kojeg je udario konj.

Tinejdžer je u Opštu bolnicu u ovom gradu stigao popodne sa teškim telesnim povredama, pa je odmah operisan i trenutno se nalazi na intezivnoj nezi, prenose Novosti.

- Ovaj mladi pacijent zadobio je teške telesne povrede kičme, jetre i bubrega. Zbog ozbiljnosti povreda hitno je operisan i sada se nalazi u jedinci Intezivne nege. Njegovo stanje trenutno je stabilno, ali se neprestano prati, saopšteno  je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Zasad nije poznato da li je mladić povređen kod kuće, na terenu odakle je kolona konjanika donela badnjak u centar grada, u portu Srpske pravoslavne crkve Svetog Nikole ili, eventualno, pored crkve, nakon obreda paljenja badnjaka. Zasad se samo zna da je povređeni tinejdžer u bolnicu stigao tokom popodneva, pre nego što je kod hrama u centru grada zapaljen badnjak. Međutim, badnje drvo paljeno je na još jednoj lokaciji u gradu, pored crkve Sv. Kozme i Damjana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike