Zvezda bez šest igrača pregazila Kuvajt: Ubedljiva pobeda za uvod u sezonu

20.09.2021

19:43 >> 20:00

0

Nisu igrali Lazić, Lazarević, Volters, Dobrić, Davidovac i Vajt

Zvezda bez šest igrača pregazila Kuvajt: Ubedljiva pobeda za uvod u sezonu
Copyright KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Kuvajta rezultatom 98:69 (25:25,18:27, 26:2, 29:15) u poslednjoj proveri pred zvaničan početak sezone. Najefikasniji kod crveno belih bio je Nikola Ivanović sa 20 poena, Cirbes je dodao 14, a Kuzmić i Kalinić po deset.

Trener Dejan Radonjić i stručni štab crveno belih i na ovoj utakmici nisu mogli da računaju na veliki broj povređenih igrača, a za ovu utakmicu nisu se skidali kapiten Branko Lazić, Stefan Lazarević, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac i Aron Vajt.

pročitajte još:

Trening meč koji je bio “zatvorenog” tipa ostaće upamćen po odličnoj trećoj deonici koju je ekipa Crvene zvezde dobila sa ubedljivih 26:2, a jedine poene gosti (za koje su nastupali i nekadašnji igrači Crvene zvezde Elmedin Kikanović i Džejms Feldin) su ubacili sa linije slobodnih bacanja. Upravo su njih dvojica sa 22, odnosno 16 poena, bili najefikasniji u poraženom timu.

Prvu takmičarsku utakmicu u sezoni 2021/22 ekipa Crvene zvezde igra u petak od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić protiv Splita.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike