Pojačanje Crvene zvezde sa dobrim predosećajem: Mogle bi da nam se dese lepe stvari u ovoj sezoni (VIDEO)

15.09.2021

11:47 >> 11:49

0

Novi plej crveno-belih Nikola Ivanović optimista pred novu sezonu

Pojačanje Crvene zvezde sa dobrim predosećajem: Mogle bi da nam se dese lepe stvari u ovoj sezoni (VIDEO)
Copyright Selfi kosarkaša Crvene zvezde/MN Press

Košarkaši Crvene zvezde nosiće i u sledećoj sezoni opremu “Adidas”. Oni su dresove za novu sezonu promovisali na današnjem ” Evroliginom medija deju”, na kojem je povratnik Nikola Kalinić rekao da je preuranjeno još pričati o krajnim dometima ove ekipe.

– Turnir u Minhenu je bio prijateljskog karaktera, mi smo tek počeli da se pripremamo za novu sezonu, tako da davati neke prognoze je još preuranjeno. Mi ćemo uraditi sve najbolje što možemo i videćemo na kraju šta će nam doneti ova godina. Bitno je da ostanemo zdravi, jer svi smo svedoci da na kraju najbolje prođu ekipe koju su bile najmanje pogođene povredama. Ja mislim da je to prioritet svima u klubu – naglasio je Kalinić.

Odluku o povratku krilo reprezentacije Srbije donelo je, kako kaže, iz mnogo razloga.

– Privatnih, porodičnih… Ovo sa koronom, putovanjima i karantinima, mi je otvorilo oči i pomoglo da shvatim da treba biti bliži porodici. Primarne su mi sada te stvari u životu. Imao sam sreće da sam se ostvario u karijeri i finansijski obezbedio, tako da mi je sada uživanje da budem ovde sa poznatim licima. zasad ide dobro, a videćemo dalje – zaključio je Kalinić.

Novi plejmejker Nikola Ivanović objasnio je kako se odlučio za dres Crvene zvezde posle godina provedenih u Budućnosti:

– Pre nego što sam došao razgovarao sam sa trenerom koji mi je objasnio moju ulogu u ovoj ekipi. Definitivno, ovo je veliki izazov za mene, jer ću igrati na najvećem nivou u Evropi. Svi momci su veliki optimisti, mislim da bi mogle da nam se dese lepe stvari u novoj sezoni – rekao je Ivanović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike