Veličković skenirao rivale u Top 16: Da imamo punu halu ne bih brinuo

17.12.2020

15:09

0

Autor: Adam Štulić

Kapiten Partizana o Lokomotivi, Trentu i Metropolitanu

Veličković skenirao rivale u Top 16: Da imamo punu halu ne bih brinuo
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana prebrinuli su sve brige oko plasmana i pozicije s koje će otići u Top 16 fazu Evrokupa, pa odloženu utakmicu protiv Venecije mogu da iskoriste za što bolju pripremu za nastavak takmičenja.

Crno-beli u drugu rundu takmičenja ulaze kao četvrtoplasirani tim grupe A i već je poznato da će se za mesto u četvrtfinalu drugog po jačini Evroliginog takmičenja boriti sa francuskim Metropolitanom, te starim znancima Lokomotivom Kubanj i italijanskim Trentnom.

Pročitajte još

– U Top 16 fazi svaki kiks te vodi van prolaska dalje – rekao je za TV Partizan kapiten crno-belih Novica Veličković i potom se okrenuo mini skeneru rivala u novoformiranoj grupi F.

– Već dve godine zaredom igramo sa Trentom u Evrokupu, u Kubanju već 10 godina puno invenstiraju u Lokomotivin projekat. Francuze ne poznajem, ali neće ni s njima biti lako. Svi igraju košarku, imaju respektabilne igrače, ostvarili su neke dobre pobede.

Iskusni krilni centar je istakao da je prolazak dalje jedino na šta crno-beli treba da se fokusiraju.

– Bilo bi lepše da ima ljudi u dvorani… Da imamo pravi domaći teren, da je hala puna, ne bih brinuo… Težak nam je raspored, treba se fokusirati i odmarati igrače, predstoji nam mnogo gostovanja u ABA ligi, na to se nadovezuje Evrokup. Neće biti lagano, ali treba hrabro ući u sve i gledati da prođe dalje – kazao je Novica Veličković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike