"Mi smo Partizan, mi ne spuštamo gard kada ne ide"

13.12.2020

09:41

0

Autor: D. B.

Kapiten crno-belih Novica Veličković poslao jasnu poruku posle dramatične pobede nad Megom

"Mi smo Partizan, mi ne spuštamo gard kada ne ide"
Copyright MN Press

Plesao je Partizan tankom linijom koja razdvaja pobedu i poraz na meču protiv Mege u 10. kolu ABA lige. Suočeni sa saznanjem da bi ih neuspeh dodatno udaljio od plasmana u plej-of, igračima Partizana pao je ogroman kamen sa srca kada je u neizvesnoj završnici Rašon Tomas prvo rampom zaustavio rivala, a onda i postigao koš na 0.6 sekundi pre kraja.

Analiza viđenog na subotnjem meču u dvorani “Ranko Žeravica” stiže od onoga koji je u crno-belom dresu video i prošao svašta – kapitena Novice Veličkovića.

– Naše loše prvo poluvreme. Mučili smo se u tom delu, mnogo je primiti 50 poena. Mega je jedan suspertalentovani tim sa dva odlična visoka igrača. Simonović i Petrušev su dva atletski mobilna košarkaša, koristili su naše propuste. Naše drugo poluvreme je za svaku pohvalu, pokazali smo čvrstinu i veru da možemo da dobijemo utakmicu – rekao je Veličković posle meča za klupsku televiziju.

Pročitajte još: Kako je trener Filipovski video dramu u “Hali sportova”

Crno-beli u ABA ligi sada imaju skor od pet pobeda i pet poraza. Trenutno su na četvrtoj pozciji.

– Jedna velika pobeda za nas, posle minusa od 19 poena uspeli smo da se vratimo i da povedemo. Za nauk za buduće utakmice, ali isto tako je negde moralo da se vrati, prvo Rašonov blokada u zadnjem napadu i šut na 0.6 sekundi. Treba uvek da verujemo i kada ne ide dobro na terenu, ne treba da spuštamo gard već da nastavimo da igramo – zaključio je Veličković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike