U "Ljutice Bogdana" se nadaju: Protiv Milana pred 15.000 navijača

10.01.2021

12:13

0

Autor: D. B.

Meč Lige Evrope zakazan je za 18. februar

U "Ljutice Bogdana" se nadaju: Protiv Milana pred 15.000 navijača
Copyright MN Press

Od momenta kada su saznali da će rival Crvene zvezde na prvom koraku tokom eliminacione faze Lige Evrope biti Milan, navijači crveno-belih imaju samo jednu veliku želju – da na tom meču ponovo budu na stadionu.

Iako je 18. februar, i daleko i blizu, a situacija sa pandemojom koronavirusa nepredvidiva, nada da će beogradski klub dočakati lidera italijanske Serije A i dalje tinja. I to kako kod navijača, tako i kod čelnika kluba iz “Ljutice Bogdana”.

Generalni direktor beogradskog kluba Zvezdan Terzić jedan je od onih koje optimizam ne napušta i koji veruje da će meč biti odigran pred određenim brojem navijača.

– Čeka nas spektakularni dvomeč sa Milanom. Vraćeni smo na mapu Evrope i učinićemo sve da iz dvomeča izađemo uspešniji od italijanske ekipe, jer je to naša obaveza prema grbu, istoriji i navijačima. Svesni smo šta nas čeka, jer Milan igra izvanredno i sa razlogom je prvi u Italiji. U poslednjih 15 godina nisu imali bolji tim, ali se nadam da ćemo imati mogućnost da igramo pred publikom, makar pred 30 posto kapaciteta stadiona. Pandemija polako jenjava i nadam se da ćemo imati podršku od makar 15 hiljada navijača na tom meču u Beogradu – jasan je Terzić.

Pročitajte još

Sa kvalitetima Milana jako je dobro upoznat i trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

– Još uvek su prvi na tabeli, uprkos tome što imaju problema sa zdravstvenim biltenom i koronom. Pokazali su dobru igru i da su sa pravom lideru u Italiji. Mi do utakmice sa Milanom imamo više od mesec dana i veoma nam je bitno da se dobro spremimo na Kipru i u Turskoj. Imaju dobrog trenera Piolija, samopouzdanje, pa i kada ne igraju dobro uspevaju, individualnim kvalitetom rešavaju utakmice. Ipak, ima vremena do tog meča – tvrdi Stanković.

Vremena do duela sa Milanom ima. Meč u Beogradu, kao što smo već napisali zakazan je za 18. februar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike