Stanković o prelaznom roku: Da ne "divljamo" previše

10.01.2021

10:03 >> 10:28

0

Plan je dovođenje još jednog brzog ofanzivca

Stanković o prelaznom roku: Da ne "divljamo" previše
Copyright MN Press

Crvena zvezda čeka još jednog brzog ofanzivca. Ovo je jasno posle reči Dejana Stankovića neposredno pre današnjeg prvog treniga fudbalera crveno-belih.

Šef struke šampiona jesenjeg dela Superlige jasno je poručio da je zadovoljan sadašnjim igračkim kadrom, najavio je da će mladi Stanković, kao i Odada koji su promovisani iz Grafičara u prvi tim, dobiti šansu, ali je objasnio i kada će se Aleksandar Katai vratiti na teren.

Sale će ostati u Beogradu na oporavku. Očekujemo da se priključiti u februaru. Njegov oporavak ide fenomenalno – objasnio je Stanković.

Stanković je govrio i o dolasku kako je to definisano brzog ofanzivca.

– Zadovoljan sam onim što imamo. Bakajoko je brz igrač i može da donese razliku. Radimo na dovođenju ofanzivca. To je timski rad sa direkorm Terzićem i Mitrom Mrkelom. Da ne divljamo previše i da se uklopimo u ono što nam treba – slikovit je bio Stanković.

Pročitajte još

Šef struke crveno-belih objasnio je i gde Zvezda može bolje u odnosu na prvi deo sezone.

– Možemo bolje u svakom segmentu. Dosta smo utakmica odigrali i bilo je umora kako mentalnog tako i fizičkog. Videla se ideja, zahtevi i želja, ali u svakom segnemtu možemo da budemo bolji. Insistiraćemo na boljoj traziciji – objasnio je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike