Terzićeva poruka igračima: Slušajte šefa, titula još nije osvojena

10.01.2021

10:57

0

Autor: D. B.

Mijailović zatražio duplu krunu, a Mrkela ulazak u istoriju

Terzićeva poruka igračima: Slušajte šefa, titula još nije osvojena
Copyright printscreen/youtube/crvenazvezdafk

Uoči prvog treninga na priprema za izazove koje ih očekuju tokom prolećnog dela sezone pred igrače su stali predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i naravno šef struke Dejan Stanković.

Svi su imali jasne i glasne poruke i zahteve koje su izneli prvotimcima.

Terzić je podsetio da su ciljevi ostali isti uz podsećanje da titula još nije osvojena, Mijailović je poželeo osvjanje duple krune, Mrkela je zatražio istu strast kao prvog dana kada su se okupili, a Stanković je imao jasnu poruku za starije igrače.

– Prioriteti su poznati i nepromenjeni – osvajnje titule, osvjanje kupa i dvomeč sa Milanom. Većina vas je dugo u Zvezdi, znate koja su očekivanja. Klinci koji su tu sa nama su odrasli u Zvezdi i znaju šta ona nosi. Momci slušajte šefa, ne opuštajte se. Nije osvojena titula, iako imamo prednost, pa moramo da budemo iz utakmice u utakmicu bliži našem cilju – objasnio je Terzić.

Predsednik Mijailović je poželeo igrčima da nastave da pišu lepe strane klupske istorije, ali je dodao i da bi želeo još korak više u odnosu na prethodnu godinu.

– Većina vas je pisalo istoriju ovog kluba prethodnih godina. Želeo bih da i ove godine ponovite i napravite korak više, da se ukrasimo duplom krunom, a i da na jesen ponovo napravimo plasman u Evropu. Želim vam sreću i da se u veselju družimo u 2021. godini – jasan je predsednik Zvezde.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela definisao je cilj kojim bi ova generacija ušla u istoriju crveno-belih.

Velika motivacija je i četvrta uzastopna titula. To će biti prvi put da tako nešto učinimo. Želim da vidim istu strast kao kad smo osvajali zajedno prvi trofej. Imamo 27 dana do meča protiv Novog Pazara. Želim da se dobro spremite.

Pročitajte još

Dejan Stanković je posle dobrodošlice igračima podsetio sve da je gotovo tek prvo poluvreme u sezoni i da tek predstoje borbe.

– Momci, dobro se vratili. Čuli ste sve. Na nama je da se dokažemo. Dosta smo pričali, dobili smo dosta pohvala prethodnih dana i nedelja i sada krećemo od nule. Odigrano je prvo poluvreme. Od strijih igrača očekujem da budu lideri, da “povuku” mlađe da nauče kako treba da se trenira i kako se nosi ovaj grb – ocenio je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike