Tumbaković otkrio istinu o "slučaju Kolarov"

17.11.2020

17:08 >> 17:30

0

Autor: Adam Štulić

Selektoru Srbije smeta medijska ujdurma

Tumbaković otkrio istinu o "slučaju Kolarov"
Copyright MN Press

Fudbalska Srbija će još jedno prvenstvo Evrope gledati bez “orlova” među učesnicima, što je još sportska tema broj jedan u našoj zemlji.

Svakodnevno isplivavaju novi detalji oko utakmice sa Škotskom, a ona koja je izazvala najviše pažnje jeste da je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov, nekoliko sati uoči utakmice, odbio na istrči na teren, jer mu je tako sugesirano iz njegovog kluba Intera.

Uoči meča s Rusijom, u poslednjem kolu Lige nacija (sreda, 20.45), selektor Ljubiša Tumbaković je pokušao da razreši pozadinu odsustva iskusnog levog beka.

Predsednik Srbije najavio velike promene u srpskom fudbalu

– Kada je Kolarov u pitanju, stvari su vrlo jasne. Posebno mi smeta medijska ujdurma i spinovanje stvari koje nisu proverene. Aleksandar Kolorav, da je postojala i najamanja šansa da igra, on bi igrao. Ima 95 utakmica za reprezentaciju i stavljamo ga u poziciju da mora da se pravda. Verujem mu, apsolutno sam na njegovoj strani. Da je postojala i minimalna šansa da igra on bi igrao – odovorio je selektor Tumbaković na pitanje 24sedam.

Tumbaković je, uz dodatak da Tadić ima upalu zadnje lože, demantovao još jedan “napad” na Kolarova, koji je, navodno, odbio da uđe u igru u poslednjem minutu drugog produžetka, kako bi izveo penal.

Ko umesto Tumbakovića? (anketa)

– Rekao sam kakav je momak, reprezentativac i ličnost. To spinovanje ne ide kada nije tu. Nije bio u sastavu. To što smo pomislili da bi nam nedostajao njegov penel, možda i to nije bilo korektno. Naravno da bi – kazao je Tumbaković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike