Teško je danas biti navijač Barse: Rana zbog Mesijevog odlaska još krvari, a sprema im se novi šok

07.08.2021

05:55 >> 06:04

0

Autor: Adam Štulić

Serhio Aguero traži način da raskine ugovor

Teško je danas biti navijač Barse: Rana zbog Mesijevog odlaska još krvari, a sprema im se novi šok
Copyright Profimedia

Verovatno nikada nije bilo teže biti navijač Barselone nego ovih dana. Od momenta kada je katalonski gigant objavio kraj saradnje sa klupskom ikonom Leom Mesijem, fanovi Barsi su neutešni, a kako će se osećati ukoliko se obistine saznanja lokalnih medija teško je i pretpostaviti.

Novinar katalonske televizije „Beteve“ Mark Marba objavio je u emisiji da Serhio Aguero traži način da izađe iz ugovora sa Barselonom! Razlog – iskusni napadač se oseća prevarenim posle Mesijevog odlaska.

Aguero je pre nešto više od dva meseca stigao na „Nou Kamp“ kao slobodan agent iz Mančester sitija, i do četvrtka je sve bilo idilično. S kumom Mesijem je osvojio prvi značajan reprezentativni trofej (Kopa Amerika) i zajednički kovao planove za povratak Barse na nacionalni i kontinentalni tron.

Međutim, ubrzo se sve srušilo kao kula od karata, a Aguero je navodno tražio od svojih advokata da pronađu pravni način po kojem bi što pre mogao da raskine ugovor s katalonskim gigantom, koji mu je tokom pregovora, navodno, obećao da će igrati u tandemu s dojučerašnjim kapitenom.

Pročitajte još

Ukoliko se ova vest i ispostavi kao tačna, teško je pretpostaviti da je takva solucija pravno utemeljena bez finansijskih penala na štetu Argentinca, ali posle „slučaja Mesi“ ne bi ni bilo veliko iznenađenje kada bi se neka rupa pronašla i Agueru omogućila da do kraja prelaznom roka pronađe novi angažman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike