Gotovo je, Mesi ima novi klub! „Marka“ aktivirala još jednu „bombu“

06.08.2021

14:41 >> 14:45

0

Autor: Adam Štulić

Ugledni španski list objavio narednu profesionalnu destinaciju argentinskog superstara

Gotovo je, Mesi ima novi klub! „Marka“ aktivirala još jednu „bombu“
Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

„Marka“ baca bombu za bombom. Ugledni španski list je u četvrtak prvi objavio da Leo Mesi neće potpisati novi ugovor s Barselonom, a samo dan kasnije saznao koga će argentinski superstar pojačati.

Dojučerašnji kapiten katalonskog giganta u narednih nekoliko dana postaje „svetac“.

Madriđani pišu da su čelnici PSŽ, onog trenutka kada je postalo izvesno da će Leo i Barsa okončati saradnju, pokrenuli mašineriju, uz dodatak da je francuski vicešampion jedini klub u Evropi koji ima kapacitet da preuzme ugovor jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Razgovore dve strane potvrdio je i trener PSŽ Maurusio Poketino, a jedino pitanje koje se u ovom trenutku postavlja jeste kada će saradnja biti ozvaničena, odnosno kada je „sveci“ postati najstrašniji tim na svetu, pošto su posle kapitena madridskog Reala (Serhio Ramos), u istom prelaznom u Pariz doveli i dosadašnjeg vođu drugog španskog giganta.

„Marka“ piše da će PSŽ, za razliku od Barselone, sigurno pronaći formulu po kojoj neće prekršiti finansijski fer-plej, a kao razloge zbog kojih se Mesi odlučio za dolazak na „Park prinčeva“ navode privlačnost projekta da „svecima“ donese istorijski i toliko čekani trofej Lige šampiona, te obnovu saradnje sa Nejmarom.

Pročitajte još

Jedini klub koji je Parižanima mogao da parira u trci za Leov potpis, Mančester siti, ispao je iz bilo kakvih kombinacija onog trenutka kada su na „Etihadu“ predstavili Džeka Griliša, a vest koja dodatno raduje navijače PSŽ jeste podatak da Mesijev dolazak apsulutno nema nema nikakve veze sa statusom Kilijana Mbapea, čije je produženje ugovora i dalje velika opsesija rukovodstva „svetaca“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike