Terzić brzo uzvratio: Sujeta, kompleksi, Savićević je dupla nula...

31.12.2020

12:40 >> 13:27

0

Autor: M. R.

Javna rasprava se nastavila...

Terzić brzo uzvratio: Sujeta, kompleksi, Savićević je dupla nula...
Copyright Zvezdan Terzić MN Press

Taman što je u javnosti izašlo da Dejan Savićević ne želi da prihvati poziv Zvezdana Terzića za utakmicu Crvena zvezda – Milano, kao i da generalni direktor crveno-belih ne treba uopšte da mu se obraća, stigla je reakcija druge strane. Terzić je za “Telegraf” rekao šta misli o predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore.

Savićeviću je pametnije da ućuti. On je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, ali sada kao čovek i kao predsednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovek pun kompleksa, ne može da prihvati da je posle igračke karijere neuspešan i kao čovek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, sada uspešan i kao čovek i kao direktor Crvene zvezde…

Pročitajte još

Nije se zaustavio sa oštrim rečima, ali nije ni odustao od poziva.

– Sujeta i kompleksi govore iz Savićevića. On je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemerno poručuje da ja njega ne komentarišem. Očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsednika Fudbalskog saveza. A poziv za utakmicu i dalje stoji jer je Crvena zvezda veća od svakog pojedinca – završio je Terzić.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike