Krajinović razmišlja da završi sezonu: Izgubio sam volju za tenisom, pravila se stalno menjaju

12.03.2021

21:22 >> 22:40

0

Autor: N. St.

Srpski teniser razočaran situacijom

Krajinović razmišlja da završi sezonu: Izgubio sam volju za tenisom, pravila se stalno menjaju
Copyright MN Press

Sa usponima i padovima je Filip Krajinović započeo novu sezonu. U Melburnu je pokazao odličan tenis, pružio je veliki otpor Danilu Medvedevu (Rusija) i posle pet setova je tek izgubio od kasnijeg finaliste Australijan opena. U Dohi (Katar) je stao već na startu, bolji od njega bio je David Gofan (Belgija) sa 6:4, 6:4.

Zbog svega što se dešava u svetu sa pandemijom koronavirusa srpski teniser razmatra da stopira sezonu već u martu. Tome je doprinela činjenica da njegov fizioterapeut Vlada Kaplarević ima koronu ponovo.

– Prvi put je imao u decembru prošle godine i odležao je dve nedelje. Požalio se da se ne oseća dobro, testirani smo, on je pozitivan, ja sam negativan i to je to. Imali smo kontakt, premešten je u drugi hotel i u izolaciji će provesti 10 do 14 dana. Ja sam zatvoren u sobi u hotelu za igrače. Dva testa sam uradio, bila su negativna. U nedelju radim treći, nadam se da će biti negativan i da ću moći da idem u Dubai, ako ne izmisle nešto novo, jer to stalno rade. Najvažnije je da je Vlada dobro – rekao je Krajinović za „Kurir“ i dodao da je tražio da u Dubaiju igra u utorak ako bude mogao da putuje.

Sve opcije su na stolu.

Mnogi igrači su izgubili motivaciju. Nagradni fond se smanjio. Videli ste kako je bilo u Austraiji. Srećom, bio sam sa Novakom u Adelejdu pa je bilo malo lakše. Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja. Razmišljam da li da nastavim sezonu ili da budem u Srbiji i čekam da se situacija u svetu smiri – objašnjava Filip.

Nastavlja u istom dahu.

Nema mi neke matematike u ovome, pravila se stalno menjaju. Bilo je pravilo da možeš da igraš ako nisi zaražen. Zato sam sa Vladom uzeo odvojene sobe. Sada je on zaražen i ja ne mogu da igram. Stalno se sve menja. Gde god da odeš ne znaš šta te čeka. Dobro ću razmisliti šta i kako za dalje – završio je Krajinović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike