Sa Novakom je doneo pobedu: Ćaćić arhivirao Kazahstance i okrenuo se Hrvatima

02.12.2021

15:41

0

Autor: 24sedam

Dueli polufinala su zakazani za petak

Sa Novakom je doneo pobedu: Ćaćić arhivirao Kazahstance i okrenuo se Hrvatima
20170404npCacic1 - Copyright MN Press

Dejvis kup reprezentacija Srbije pobedila je u sredu Kazahstance, pa će u polufinalu igrati protiv Hrvastske. Poen za plasman među četiri najbolja su obezbedili Novak Đoković i Nikola Ćaćić, u dublu. 

- Eto, plasirali smo u polufinale, i srećni smo zbog toga, a sada nas čeka nas meč protiv Hrvatske. Jučerašnji dan je bio dosta naporan, završili smo kasno. Gledao sam u svlačionici kraj meča Kecmanovića.

Prvo je on izgubio, pa je Nole pobedio. Na kraju smo ipak smogli snage i uspeli da savladamo Kazahstan. Moja igra nije bila na nivou one iz Austrije. Opet, važnost meča... Sve je to uticalo na moju igru. Hvala Bogu, obezbedili smo plasman - kazao je Ćaćić, a zatim izneo očekivanja od duela zakazanog za petak. 

- Sa Hrvatima smo dobri prijatelji, znamo se dugo. Očekujem dobar meč, a sve zavisi od ovog prvog. Videćemo ko će da igra Filip (Krajinović), Miomir (Kecmanović), Duci (Dušan Lajović)... Ko god da igra imaće veliku podršku celog tima. Nadamo se najboljem - zaključio je 30-godišnji Ćaćić

Duel sa Hrvatima zakazan je za petak, a program u Madridu će početi u 16 časova. 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike