Novak blista, Nikola sve bolji: Zaslužili smo polufinale! (VIDEO)

01.12.2021

23:07

0

Autor: 24sedam

Za finale u petak protiv Hrvata

Novak blista, Nikola sve bolji: Zaslužili smo polufinale! (VIDEO)
262397918_326944332249425_4649714744536308871_n - Copyright TSS/Neda Miletić

Bilo je baš napeto u meču četvrtfinala Dejvis kupa između reprezentacija Srbije i Kazahstana. Novak Đoković i Nikola Ćaćić su u dubl meču došli do prednosti od 2:1 koja vodi u polufinale sa Hrvatima.

Posle velikog trijumfa u Madridu se orilo "Ole, ole, ole, Nole, Nole..."

- Najponosniji sam na takmičarski duh. Malo smo pali u drugom setu, ali smo uspeli da se vratimo u trećem. Prebacili smo momentum na našu stranu, ponosan sam na Nikolu, zaslužili smo da budemo u polufinalu. Hvala publici koja je došla. Čestitike i Kazahstanu, imate sjajne navijače - bilo je prvo što je rekao prvi reket sveta koji je do velikog boda došao u tandemu sa Nikolom Ćaćićem.

- Ovo je treći put da Novak i ja igramo zajedno i svaki put smo sve bolji. Malo smo bili stegnuti, izgubio sam neke servise, ali uspeli smo da se vratimo i jako sam srećan. Hvala Viktoru na poverenju, drugarima i publici - poručio je Ćaćić.

Već u petak nas očekuje duel sa Hrvatima, a viđenim i pruženim bio je zadovoljan selektor Viktor Troicki.

TSS/Neda Miletić
 

 

- Vrlo sam ponosan na moj tim. Igrači su dali sve od sebe. Imali smo sreće. Novak je bio fantastičan u singlu i dublu, Nikola u dublu. Ponosan sam na sve i jedva čekam naredni meč, a imaćemo dva dana da odmorimo. Samo lagano da se spremimo - zaključio je Troicki.

Tokom dana je bilo veoma zanimljivo i neizvesno.

Prvo je Miomir Kecmanović poražen od Mihaila Kukuškina. Onda je posle njega na teren izašao Novak Đoković i savladao Aleksandera Bublika, Samim tim je zakazao dubl okršaj sa Andrejem Golubjevim i Aleksandrom Nedovješovim.

Posle toga je bilo i 2:1.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike