"Ako i Đoković bude otkazao radovaću se": Srbiju žele da sruše - Novakom!

17.11.2021

08:33

0

Autor: 24sedam

Domaćini će u Insbruku pokušati da iznenade jer kako kažu u dva singla i jednom dublu je sve moguće

"Ako i Đoković bude otkazao radovaću se": Srbiju žele da sruše - Novakom!
Tim i Đoković - Copyright Profimedia

Dok najbolji svetski teniseri, među kojima i apsolutni vladar Novak Đoković, igraju završni ATP turnir u Torinu, reprezentacije se pripremaju za Dejvis kup.

Srbija će 26. novembra igrati sa Austrijom, koja će biti oslabljena jer njihov najbolji teniser Dominik Tim nije deo ekipe, ali čiji selektor Štefan Koubek ne gubi nadu.

Ima jasnu ideju koji bi to scenario bio najbolji za njega i njegove izabranike, pa poručuje da iznenađenja nisu isključena.

- Nadam se da će Đoković uspeti da pobedi finale u Torinu i da će doći umoran. Ali Srbija ima i pored njega dobre tenisere, koji su svi daleko ispred nas - rekao je Koubek i izrazio zadovoljstvo što za Nemačku, sa kojom će se takođe sastati, neće igrati Aleksandar Zverev.

 

 

- Ako i Đoković bude otkazao radovaću se, jer ćemo imati bolje šanse da prođemo dalje.

Budući da najboljeg Dominika Tima neće biti na terenu, Austrijanci nade polažu u druge tenisere, a Đokovića i ekipu Srbije trebalo bi da sruši, pazite sad, Novak.

Denis Novak predvodiće reprezentaciju u kojoj su još Jurij Rodionov, Gerald Melcer, te dubl specijalisti Oliver Marah i Filip Osvald. Selektor se nada da u novom formatu takmičenja sa dva singla i jednim dubl mečom ništa nije nemoguće, pa ni pobeda nad Srbijom.

Naš selektor Viktor Troicki, pored Đokovića, koji će se kasnije priključiti timu, računa na Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Lasla Đerea, Miomira Kecmanovića i Nikolu Ćaćića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike