Prevarena Abidalova žena namestila batine fudbalerki, španska serija na francuski način: Otkrivena zbog telefonskog razgovora

17.11.2021

07:45

0

Autor: 24sedam

Preokret u slučaju prebijanja, saigračicu optužili ni krivu, ni dužnu, sve joj je namešteno

Prevarena Abidalova žena namestila batine fudbalerki, španska serija na francuski način: Otkrivena zbog telefonskog razgovora
abidal - Copyright Profimedia

E sad ćete vi nju lepo malo da "vaspitate" da ne uskače u krevet oženjenog muškarca, ali ćemo da namestimo da sve izgleda kao da nema veze sa prevarom.

Šuškaće se, pa će da se pročuje da su batine stigle zbog konkurencije na poslu, pa će policija da krene sa ispitivanjima i privođenjima onih koji bi mnogo dobili ako ona nestane na neko vreme.

Ja ću za to vreme da izgladim problem s mužem, moraće da plati, nego šta, i svi ćemo lepo i srećno živeti do kraja života.

Profimedia
 

Ovako otprilike izgledaju nacrti nekih španskih serija. Možda baš vođena popularnim "sapunicama" slično je u delo sprovela supruga nekadašnjeg francuskog reprezentativca Erika Abidala.

Hajet Abidal je, kako navode španski mediji, namestila prebijanje fudbalerke PSŽ Kejre Hamruji, a sve nekako uspela da napakuje njenoj konkurentkinji za mesto u timu Aminati Dijalo.

Profimedia
 

I sve je zaista izgledalo kao u "scenariju" koji smo predstavili na početku teksta. Organi reda su usmerili istragu ka Aminati, koja se ni kriva ni dužna, našla u centru skandala.

Istina je, međutim, na sasvim drugoj strani. Isprva osumnjičena Dijalo nema apsolutno nikakve veze sa napadom i prebijanjem saigračice. Razlog je na drugoj strani.

Kako se piše, a sve bez zvaničnih saopštenja policije ili sudstva, Kejra je prebijena metalnom štanglom ispred restorana, izudarana je po rukama i nogama, a sve u režiji ljubomorne supruge Erika Abidala.

 

 

Hajet je navodno otkrila da je suprug prevario sa fudbalerkom PSŽ, sredila joj dobre batine, a svemu je svedočila isprva osumnjičena Dijalo. Upravo je ona bila za volanom vozila koje su presreli, i iz kog su izvukli i izudarali njenu saigračicu. Dijalo nepovređena, a Hamruji brutalno prebijena... Delovalo je kao da je organizator.

Tanjug/AP Photo/Mićel Euler
 

Ali, jedan telefonski razgovor, pokazao je policiji da treba da deluje i na drugu stranu. Prebijena je, naime zvala Abidala na dan prebijanja, a kako ga je "stavila na spikerfon" za taj razgovor ima nekoliko svedoka iz svlačionice PSŽ.

Dakle, vanbračna afera, baš kao u španskim serijama, ovog puta sa francuskim začinom. Deluje da je policija, iako nema zvanične potvrde, raščistila priču i da je "mozak" napada bila Abidalova žena.

Stvar bi uskoro, kada budu prikupljeni svi dokazi, trebalo da bude predata tužilaštvu. Ne bi bilo čudno da je ovo početak kraja braka Erika i Hajet (zajedno su od 2007.), a opet ne smemo da isključimo ni da, u skladu sa preokretima koje sapunice nude, ispadne da iza svega stoji sam Abidal, koji je našao način da se oslobodi supruge.

Ili, možda još bolje, da je iza svega recimo njegova majka koja ne trpi snajku, ili čak neka treća žena koja je pronašla način da skloni Erikovu suprugu i ljubavnicu jednim udarcem.

Šta god da je, moglo bi da bude ekranizovano. Ne bi bilo ništa lošije od Kasandri, Ljovisni, Esmeraldi i sličnih popularnih serija. Priča, realno, ima svega. Krvi, seksa, ljubomore, pakosti, zavisti, tračeva, preokreta... Pa čak i fudbala. I to ženskog!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike