Kakva je zver Kari! Durent gleda i ne veruje, Harden češka bradu: Bjelica nije hteo da "smeta" briljantnom saigraču (VIDEO)

17.11.2021

06:12

0

Autor: 24sedam

Voriorsi pregazili Bruklin uz čas košarke neverovatnog Stefa koji je izbombardovao rivala sa 37 poena

Kakva je zver Kari! Durent gleda i ne veruje, Harden češka bradu: Bjelica nije hteo da "smeta" briljantnom saigraču (VIDEO)
Tan2021-11-17_41841389_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Kada neki sportista gotovo sam uništava rivala na gostujućem terenu, a svi navijači domaće ekipe njegove poteze pozdravljaju ovacijama, onda mora biti da je uradio nešto posebno.

Doživeo je to u duelu sa Bruklinom fantastični Stefon Kari, koji je pocepao "mrežice". Ubacio je 37 poena, od toga devet trojki, a kad god bi dobio loptu navijači protivničkog tima vikali su "Šut, šut". I on bi šutnuo. I pogodio!

 

 

Golden Stejt Voriorsi slavili su usred Bruklina sa 117:99, a Kari je svojoj košgeterskoj klinici dodao sedam skokova, pet asistencija, dve ukradene lopte, pa čak i jednu blokadu.

Više nego dovoljno da se ceo NBA svet složi da je najbolji košarkaš na planeti. Dovoljno da veliki rival Kevin Durent sedi na klupi i u neverici gleda Karijeve bravure, a legendarni Džejms Harden češka bradu u čudu.

 

 

Durent je postigao 19 poena uz pet skokova i tri asistencije, Harden brojao do 24, sa po četiri uhvaćene lopte i uspešna dodavanja. Premalo za ovakvog Karija.

Nemanja Bjelica je na parketu proveo 11 minuta, nije pogodio nijednom iz tri pokušaja, imao dva skoka i dve asistencije, ali to u ovom meču nije bilo bitno. Baš kao i ostatku tima, na srpskom asu je bilo samo da "ne smeta" Stefu Kariju i pusti ga da se igra sa rivalom.

Kada se podvuče crta jasno je da je viđeno nešto specijalno. Viđena je MVP partija momka koji se ozbiljno nameće kao onaj koji će zvanje najkorisnijeg poneti i na kraju sezone. A on, miram i raspoložen, konstatuje da je sve stvar "timskog rada".

 

 

- Mi smo dobar tim, imamo sjajnu hemiju. Igramo odličnu odbranu, imamo odličnu energiju. Fenomenalno je što naši mladi igrači imaju priliku da rastu u ovakvoj ekipi.  Uvek je stvar u motivaciji, imamo mnogo talentovanih igrača, ovo će biti odlična godina za nas, samo treba da nastavimo da "gradimo" - poručio je Kari.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

U dosadašnjem delu sezone ta "izgradnja" im baš ide od ruke. Voriorsi imaju 12 pobeda iz 14 mečeva i najbolji su tim cele lige, dok je Bruklin sada na 10 pobeda iz 15 odigranih utakmica.

Rezultati:

Bruklin - Golden Stejt 99:117

Juta - Filadelfija 120:85

L.A. Klipers - San Antonio 106:92

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike