Novak otišao da gleda Mesija, pa video Joveljića! A tu je sreo i jednu veliku legendu! (VIDEO)

26.02.2024

07:45

0

Autor: A. S.

Kad se Srbi nađu u belom svetu

Novak otišao da gleda Mesija, pa video Joveljića! A tu je sreo i jednu veliku legendu! (VIDEO)
Novak i Divac na fudbalskoj utakmici - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nakon poraza u polufinalu Australijan opena, i dalje odmara. U planu je da nastupi na Indijan Velsu, koji će se igrati od 6. do 17. marta, a do tada, vreme provodi sa porodicom i prijateljima.

Tako je sinoć usnimljen u Sjedinjenim Američkim Državama i to na utakmici Los Anđeles Galaksija i Intera iz Majamija, a remi ovih ekipa, pratio je u društvu sina Stefana i Vlada Divca.

 

 

Imao je Novak šta da vidi na ovom susretu, pa iako su bila samo dva pogotka, nije mu bilo dosadno. Najpre je pozdravio pogodak srpskog fudbalera Dejana Joveljića, a onda i pratio juriš Intera da izvuče bar bod, što su uspeli tek u 92. minutu i to preko Lionela Mesija!

 

Bilo je zabavno na fudbalu, ali sada sledi fokus na američku turneju, tokom koje će mu najveći konkurent biti mladi Janik Siner.

Ujedno, to je i prvi turnir na kome će Novak igrati od Australijan opena, pa je imao i mesec dana vremena za pripreme, ali i odmor.

Pre Indijan Velsa, čeka ga i turnir u Majamiju, kada će možda ponovo biti u prilici da gleda Lionela Mesija, ali i da Argentinac isprati jedan teniski turnir.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike