Novakova drugarica ne pada tek tako na provokacije! Fan joj tražio "vrelu" fotku, odgovor sve nasmejao (FOTO)

25.02.2024

08:20

0

Autor: P.K.

Internet "trolovi" ne mogu da dopru do nje

Novakova drugarica ne pada tek tako na provokacije! Fan joj tražio "vrelu" fotku, odgovor sve nasmejao (FOTO)
Arina Sabalenka - Copyright Profimedia

Trenutno druga teniserka sveta i drugarica Novaka Đokovića Arina Sabalenka našla se u neobičnoj interakciji sa jednim od svojih pratilaca na Instagramu, ali je opet pokazala da se ne da iznervirata.

Ona je pozvala svoje pratioce da joj postave pitanja kako bi "ubila vreme", a jedan navijač se napravio pametan, pa je zatražio od nje da objavi "vruću" fotografiju.

On je verovatno očekivao nešto izazovno, ali je Beloruskinja odgovorila na izazov na neočekivan način - objavila je fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst, uz komentar: "Da li je ovo dovoljno vruće!?".

 

 

Ovaj potez je izazvao smeh među njenim pratiocima, a ona je pokazala humor i šarm na provokacije i neprimerene zahteve. Iako bi neko rekao da je njena reakcija bila preterana, većina je shvatila kao pokazatelj njenog stava prema nekulturnom ponašanju.

Sabalenka trenutno zaostaje za Igom Švjontek za 1.405 bodova na WTA listi. Igrama u dosadašnjem toku sezone i te kako je pokazala da može do mesta broj jedan, posebno nakon impresivnih igara na Australijan openu, gde je odbranila titulu.

Ona se često viđa sa Novakom Đokovićem na turnirima, i otvoreno priznaje da joj je on inspiracija i mentor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike