Nole na najiritantnije pitanje dao šmekerski odgovor: Kad mlađi počnu da me šutiraju, verovatno ću početi da razmišljam o tome!

22.02.2024

22:37

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta dobio naslovnicu časopisa „Sport Ilustrejted“, kojem je dao i opširan intervju

Nole na najiritantnije pitanje dao šmekerski odgovor: Kad mlađi počnu da me šutiraju, verovatno ću početi da razmišljam o tome!
Novak Đoković - Copyright Profimedia/Victor Joly/DPPI

Najbolji teniser sveta poslednjih nekoliko meseci sve češće se susreće sa pitanje o kraju karijere. Ko kod dođe u priliku da porazgovara sa Noletom pokrene temu njegove penzije, očekujući „valjda“ da će tako ubrzati ono čemu bi se mnogi najviše obradovali.

Ipak, prvi reket planete još jednom ih je razočarao. Pošto je osvanuo na naslovnici čuvenog američkog sportskog lista „Sport Ilustrejted“ Novak je dao opširan intervju, koji se završio pitanjem o kraju karijere najtrofejnijeg grend slem tenisera svih vremena.

- Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam Grend slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu - poručio je Đoković.

Inače, naslovnu stranu legendarnog časopisa pratila je i poruka da je "GOAT debata gotova", a u intervju je Nole otkrio i koliko ga je zaboleo prošlosezonski poraz u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza.

To me je toliko razbesnelo da sam morao da dođem i pobedim sve u Americi, što sam i učinio.

Američki magazin navodi da je srpski teniser često bio u senci Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali je vremenom dobijao sve više pažnje i ljubavi navijača. Federer se 2022. povukao iz tenisa, dok je Nadal pauzirao skoro godinu dana zbog povrede.

- Možda je to zato što Rodžer i Rafa nisu tamo. Osećam da dobijam više ljubavi od publike, zaista cenim i poštujem to - izjavio je Đoković i dodao:

- Veći deo karijere sam igrao u neprijateljskom okruženju, ali sam naučio kako da napredujem. Ljudi misle da je zapravo bolje za mene ako me navijači ne vole. To izvlači najbolje iz mog tenisa - istakao je Novak Đoković. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike