Osvanule ekskluzivne fotografije Novaka dok "puni baterije"! Ne može bez tenisa ni na odmoru, Stefan nema boljeg učitelja!

07.12.2023

09:03

0

Autor: A. S.

Porodica Đoković konačno uživa na okupu u sunčanoj Marbelji

Osvanule ekskluzivne fotografije Novaka dok "puni baterije"! Ne može bez tenisa ni na odmoru, Stefan nema boljeg učitelja!
Novak i Stefan Đoković/Arhivska fotografija - Copyright Profimedia

Novak Đoković je sezonu okončao na najbolji način, osvajanjem Završnog masters turnira. Umoran i srećan, priključio se Dejvis kup timu, ali je Srbija zaustavljena u polufinalu, pa se prvi teniser sveta, sa porodicom uputio na odmor.

Bila je to naporna sezona za Đokovića koji je osvojio tri od četiri najveća turnira i prešao magičnu cifru od 400 nedelja na vrhu ATP liste. Pali su brojni rekordi, a sada je potrebno i malo odmora, kako bi januar dočekao u punoj snazi.

Tako se odlučio da odmor provede u Španiji, pa baterije puni u Marbelji, dok uživa sa decom i suprugom.

Italijanski magazin "Chi" došao je do ekskluzivnih fotografija Đokovića na plaži, zajedno sa suprugom Jelenom i decom Tarom i Stefanom.

Italijanski časopis je naveo i da su muški članovi igrali fudbal na plaži, kao i da je tata Novak davao časove tenisa nasledniku Stefanu, a fotografije možete videti OVDE.

Sjajni porodični trenuci sigurno prijaju svim članovima.

Novaka u novoj sezoni očekuje Australijan open, na kome će juriti i 25. grend slem titulu, a sigurno da će mu kao i ranijih sezona glavni cilj biti zlatni slem, ali i zlatna medalja sa Olimpijskih igara, jedna od retkih nagrada koja mu nedostaje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike