Nadalov stric uveren: Rafa se ne bi vraćao da ne veruje u pobedu!

05.12.2023

12:48

0

Autor: D. P.

Kreće od Australije

Nadalov stric uveren: Rafa se ne bi vraćao da ne veruje u pobedu!
Rafael Nadal sa stricem Tonijem - Copyright Profimedia

Stric španskog tenisera Rafe Nadala i njegov dugogodišnji trener veruje da bi sledeća godina mogla da bude trofejna za njegovog bratanca.

U intervjuu za podkast francuske šampionke Marion Bartoli, Toni Nadal ističe da će Rafi biti potrebno malo vremena da dođe do onog nivoa igre kakav je imao pre problema sa brojnim povredama.

Prvi cilj je, naravno, osvajanje Rolan Garosa.

- Ima uverenje da ako njegovo telo bude dobro, misli da će imati priliku da uradi velike stvari na Rolan Garosu. Njegov san je da ponovo čuje svoje ime na Rolan Garosu. Ovo je najvažnije. Neće na teren samo da bi bio tamo, misli da će biti konkurentan. Zbog toga mora da igra mnogo turnira, od početka godine u Australiji. Želi da ima još jednu šansu. Pobeda će biti veoma teška, ali ne i nemoguća. Osoba poput Rafe mora i verovaće u sebe - rekao je Toni.

Đoković je nekoliko puta prethodnih nedelja rekao da će i sledeće godine ići na osvajanje svih trofeja, uključujući i zlatnu medalju na OI u Parizu.

Nigde nije rečeno, ali se kod navijača ovako velika želja Nadala da se vrati u najbolju formu objašnjava njegovom motivacijom da zaustavi Đokovića, bar na "svojoj" pariskoj šljaci na kojoj je 14. puta trijumfovao u karijeri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike