Sramna Nadalova izjava o Novaku: Prosto je neverovatno da se ovo rivalima poželi

21.10.2023

15:01

0

Autor: P.K.

Nije na mestu čak ni u šali!

Sramna Nadalova izjava o Novaku: Prosto je neverovatno da se ovo rivalima poželi
Toni Nadal, arhiva - Copyright Profimedia

Rivalstvo Novaka Đokovića i Rafaela Nadala je najveće u istoriji tenisa, a taj teniski obračun dobio je u poslednje oko dve godine svoj epilog: Srbin je najveći i najbolji u ovoj časnoj borbi dva istinska velikana belog sporta.

Poseban ton toj epskoj borbi daje i filmski "šmek", odnosno, činjenica da je Novak došao ispred Nadala posle preokreta, velikog minusa u kome se nalazi.

Rafa je priznao da je Novak bolji, nije lako to uradio, ali to je normalno, jer svaki vrhunski sportista želi da pobeđuje, a ostalo mu teško pada (setite se Đokovićevih suza posle izgubljenog finala Vimbldona).

Ali, kako razumeti Tonija Nadala, Rafinog strica, koji priželjkuje povrede trojice najbolje rangiranih igrača današnjice?!

- Rafa je dobro, igra, trenira, sve je bolji. Ali, trebaće nam da se povrede Novak, Karlos, verovatno i Danil da bi mogao da se vrati u vrh. To bi mu pomoglo – rekao je Toni.

Istina, imao je osmeh na licu, rekao je da se šali, ali povrede su nešto najgore što se sportistima može desiti, tako da je ovo u najmanju ruku neumesno.

Ipak, Toni je najavio da je kraj Rafine karijere blizu.

- Moj bratanac sanja da zaigra naredne godine. A ona će mu verovatno biti poslednja u karijeri. Rafa hoće da se takmiči na najvišem nivou i odlučan je u tome. Osvojio je Rolan Garos 14 puta, a zašto ne bi i 15? Tu bi stavio tačku. Treba nam taj trofej u Parizu – rekao je stric Rafaela Nadala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike