Digli se Novakovi mrzitelji sa svih strana, ali jedan odgovor njegovog navijača para vredi! (VIDEO)

24.11.2023

14:25

0

Autor: D. P.

"Nek se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije"

Digli se Novakovi mrzitelji sa svih strana, ali jedan odgovor njegovog navijača para vredi! (VIDEO)
Copyright Profimedia

"Novak Đoković zaslužan je što su teniseri Srbije u Malagi izašli sa pesmom "Veseli se srpski rode" na predstavljanje navijačima".

Ovakva tvrdnja proizilazi iz hiljade i hilajde objava na svim društvenim mrežama kojima pokušavaju da nametnu krivicu i odgovornost najboljem teniseru sveta zato što se u pesmi pominje stih "Nek se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije".

 

 

Naravno, prvi se odmah oglasio politički analitičar iz Podgorice Ljubomir Filipović, koji se posle silnih optužujućih tvitova pohvalio i člankom u britanskom tabloidu "Ekspres", jer se, kako piše, "priča o Đokovićevom nacionalizmu aktuelizuje i kod globalne publike".

Istovremeno sa Filipovićem javile su se i njegove brojne kolege iz Prištine, na isti način "tagujući" organizatore Dejvis kupa da tolerišu "srpski fašizam"!

U celom tom galimatijasu pljuvačkih objava o Đokoviću, nekoliko desetina albanskih komentatora izdvojilo se svojim starim besmislicama - Novak je Albanac i eto, oni danas, doživljavaju od svog čoveka najteže uvrede.

Na njihove tvrdnje da su Đokovići nekada bile Đoke, odgovor je stigao od jednog srpskog navijača.

- Prezime Đoka je izmislio Enver Hodža, da bi albanizovao Srbe koji žive u severnoj Albaniji i izbrisao srpski identitet. Čovek sa prezimenom Đoka govori o prezimenu Đoković, iskorenjivanju srpskog identiteta u Albaniji sa 30 godina zatvora zbog odbijanja da uzme albansko prezime.

Pogledajte fragment iz dokumentarne emisije RTS!

 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike