Noletu se neće svideti izjava Škota: Mari se oglasio zbog sukoba Đokovića i britanskih navijača

24.11.2023

11:37

0

Autor: D. P.

Mari i Nole se poznaju od malih nogu, ali...

Noletu se neće svideti izjava Škota: Mari se oglasio zbog sukoba Đokovića i britanskih navijača
Novak Đoković i Endi Mari - Copyright AP photo

Najbolji britanski teniser, Škot Endi Mari, ne deli mišljenje sa Novakom Đokovićem oko nevaspitanja navijača Dejvis kup reprezentacije Velike Britanije koji su svojim ponašanjem činili sve da ometaju igru najboljeg tenisera sveta u duelu sa Kameronom Norijem.

Mari se uopšte nije osvrtao na izjavu Đokovića da britanski navijači moraju da nauče kako se poštuju igrači na terenu, već je i pomalo očekivano izašao sa pohvalama ne njihov račun:

- Veliko hvala svim navijačima koji su se potrudili da otputuju tamo i stvore sjajnu atmosferu za igrače. Dejvis kup bez vas je ... - napisao je Škot uz emotikon palca nadole na kraju poslednje misli.

 

 

Škot za kratko vreme drugi put preko mreže "X" reaguje suprotno interesima svog srpskog prijatelja.

Prethodno je negativno prokomentarisao objavu direktora "Lakosta" Tjerija Žibera, koji je kao primer nefer ponašanja naveo potez Stefanosa Cicipasa da se povuče sa Završnog mastersa u Torinu i time dovede u pitanje regularnost takmičenja u Đokovićevoj grupi.

Mari je postupak Žibera nazvao bizarnim gestom jednog direktora, znajući da je Francuz takvu tvrdnju izneo kao Novakov veliki navijač! 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike