Kecmanović je baš optimista: Možemo da donesemo Salataru u Srbiju!

21.11.2023

14:16

0

Naravno glavni adut naše selekcije je Novak Đoković, koji se juče priključio timu u Malagi

Kecmanović je baš optimista: Možemo da donesemo Salataru u Srbiju!
Miomir Kecmanović - Copyright tanjug/Peter Schneider/Keystone via AP

Dejvis kup selekcija Srbije ulazi u završni fazu pred meč sa Velikom Britanijom u četvrfinalu ovog takmičenja, a povodom tog duela optimista je Filip Krajinović, koji je u Malagu došao da bude sparing partner.

On veruje da Srbija može da ponovi 2010. godinu kada su osvojili Salataru, napominjući da je velika stvar što je u timu Novak Đoković. 

- Atmosfera u ekipi je super, svi smo spremni. Imali smo nekoliko treninga u Beogradu, ovde smo došli u nedelju, a danas će nam se priključiti i Novak. Kompletni smo, svi su zdravi, jako motivisani, i veruju da možemo da osvojimo Dejvis kup - rekao je Krajinović za RTS.

Bivši reprezentativac u tenisu osvrnuo se i na duel sa Velikom Britanijom, iako će oni biti lišeni usluga Marija i Evansa.

- Podrška nam je važna, sigurno će biti naših navijača ovde i očekujemo da budu uz nas. Nemaju Marija i Evansa, ali sa druge strane imaju Norija i Drejpera koji su levoruki i jako dobri teniseri. Moramo da se fokusiramo i da budemo skoncentrisani na singl, jer su u dublu jako dobri - dodao je Krajinović.

Miomir Kecmanović je otišao još dalje i veruje da Srbija može da osvoji Salataru u Malagi.

- Težak protivnik za početak, ali imamo i mi dosta dobrih igrača, tako da sam siguran da će to da bude jedan dobar meč. Moramo da delujemo ozbiljno i igramo najbolji tenis. Na nama je sada da donesemo "salataru" u Srbiju i nadam se da ćemo u tome uspeti - poručio je Miomir Kecmanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike