Novak je u ovom poenu doveo Alkaraza do ludila! Španac je iz nemoći samo bacio reket! (VIDEO)

18.11.2023

23:22

0

Autor: A. Š.

Sjajan drugi set su odigrali Đoković i mladi Španac u polufinalu Završnog mastersa, a ovo je jedan od poena koji će se prepričavati

Novak je u ovom poenu doveo Alkaraza do ludila! Španac je iz nemoći samo bacio reket! (VIDEO)
Novak Đoković slavi poen za brejk, Karlos Alkaraz baca reket - Copyright Printscreen/Twitter/Tennis TV

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u novo finale Završnog mastersa u Torinu. Nije Nole blistao u grupnoj fazi poslednjeg turnira u sezoni, do mesta među četiri najbolja igrača došao je „uz pomoć prijatelja“, ali je protiv Karlos Alkaraza odigrao gotovo perfektan meč i bukvalno počistio mladog Španca sa terena.

Kada se pogleda rezultat i samo pet osvojenih gemova Alkaraza, pomislio bi neko ko nije gledao meč da je Novak rutinski savladao Karlitosa, međutim u drugoj polovini drugog seta dva tenisera su odigrali nekoliko spektakularnih poena.

A ovaj, koji je na kraju pripao Novaku i koji se ispostavio kao odlučujući za konačan ishod meča, mladog Španca je doveo do ludila. Pošto je, na brejk loptu, vratio nekoliko Noletovih bombi, Alkaraz je na trenutak preuzeo inicijativu u poenu i pomislio da će uspeti da izjednači.

Međutim, Đoković je podigao zid, kao u najdominantnijim danima karijere i naterao mladog Španca na grešku, posle koje je Karlos u neverici samo bacio reket i krenuo ka klupi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike