Nole, Bogdan, Milica i drugi asovi velikog srca pomažu kako god mogu! Velika aukcija potpisane opreme za NURDOR!

26.09.2023

19:39

0

Autor: G. F.

Šampioni još jednom pokazuju svoju humanost, to se nikako ne sme zaboraviti

Nole, Bogdan, Milica i drugi asovi velikog srca pomažu kako god mogu! Velika aukcija potpisane opreme za NURDOR!
Teodosić, Đoković i Bogdanović - Copyright MN Press

Ne može Srbija da ne bude ponosna na svoje sportiste. Iz godine u godinu radujemo se nestvarnim i veličanstvenim uspesima naših reprezentativaca, slavimo neverovatna dostignuća i divimo se njihovim veštinama.

Ali tako često "zaboravimo" da ti momci i devojke, osim što su šampioni na sportskom polju, imaju jednu još vredniju osobinu - humanost!

Ovo je prilika da podsetimo na to! Olimpijski komitet Srbije obavestio je da je pokrenuta akcija za pomoć Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), a učešće su uzeli naši veliki i istinski šampioni.

oks.org.rs
Potpisana majica Novaka Đokovića

- Potpisana majica Novaka Đokovića, dresovi Bogdana Bogdanovića, Nemanje Vidića, Miloša Teodosića samo su neki od jedinstvenih artikala koji su ponudeni na onlajn aukciji povodom Evropske nedelje sporta. Prikupljena sredstva pripašće Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR) - stoji u saopštenju OKS u kom se dodaju i detaljna uputstva:

- Pre licitiranja, neophodno je da napravite korisničko ime na formularu koji se nalazi u opisu profila @eusrbija. Početna cena za sve artikle je 150 evra. Spremite brze prste i učinite dobro delo. Aukcija ce biti zatvorena u ponedeljak 2. oktobra u 17h. Ponude su obavezujuće.

Među potpisanim stvarima su i trenerke Sonje Vasić, Milice Mandić i Damira Mikeca, 3x3 lopta koju su potpisali svetski prvaci iz Beča ove godine!

Šampioni su pokazali zašto su šampioni... Još jednom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike