On je šampion šampiona! Novak na ove reči može biti ponosan!

27.09.2023

07:52

0

Autor: A. S.

Kad te pohvali jedan od najboljih

On je šampion šampiona! Novak na ove reči može biti ponosan!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković nakon osvajanja 24. grend slem trofeja je rešio da malo odmori od tenisa, pa je nakon nekoliko dana u Beogradu, rešio da se uputi u Rim, gde će danas nastupati na Rejder kupu u golfu.

Kako je i sam naveo, očekuje da se dobro zabavi, a društvo će mu između ostalih praviti Geret Bejl, Karlos Sainc i Andrij Ševčenko.

A uoči turnira, Novakovi navijači na Tviteru podsećaju na jednu od snažnijih pohvala koje je sedmostruki šampiona sveta i jedan od najboljih snuker igrača ikada, Roni O'Saliven, uputio na račun srpskog tenisera.

 

 

- Svi, bilo da igrate fudbal ili golf, tenis ili hokej, bez obzira  na to kojim sportom se bavite, svi gledaju u Đokovića. On je na vrhu najboljih sportista u bilo kom sportu... on je jednostavno šampion šampiona - istakao je O'Saliven početkom godine.

A baš danas ćemo imati prilike da gledamo Novaka kako se oprobava u novom sportu i to u timu sa velškim fudbalerom, Leonardom Fioravantijem i Kipom Popertom, dok će ih predvoditi čuven igrač Kolin Montgomeri.

Direktan prenos meča možete ispratiti na Jutjub kanalu Rajder kupa od 12:30.

A nakon Rima, Novaka očekuje finiš sezone u tenisu. Za sada je poznato da će igrati na mastersu u Parizu, završnom mastersu u Torinu i Dejvis kupu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike