Nole, nije valjda? Đoković odradio trening, jedan detalj je sve zabrinuo uoči finala Vimbldona! (VIDEO)

15.07.2023

19:16

0

Autor: A. Š.

Najbolji srpski teniser, za razliku od Rolan Garosa, tokom Vimbldona nije pričao o problemima sa povredama, pa je malo nejasno o čemu se tačno radi

Nole, nije valjda? Đoković odradio trening, jedan detalj je sve zabrinuo uoči finala Vimbldona! (VIDEO)
Novak Đoković na treningu pred finale Vimbldona - Copyright Printscreen/novakbooks

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vrši poslednje pripreme pred nedeljno finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza. Drugi reket planete dan pre meča odradio je jedan od poslednjih treninga uoči meča za peti uzastopni trofej londonskog grend slema, ali je jedan detalj zabrinuo sve njegove navijače.

Naime, na butini leve noge tokom treninga bila je uočljiva medicinska traka, ali u ovom trenutku nije najjasnije o čemu se tačno radi, s obzirom da se Nole u poslednje dve nedelje nije javno žalio na zdravstveno stanje.

Podsetimo, tokom Rolan Garosa Đoković nije skrivao od javnosti da vuče nekoliko manjih povreda, zbog čega je zebnja među Noletovim navijačima veća da se u međuvremenu srpski as nije doživeo neku traumu mišića.

Ono što daje razlog za optimizam jeste činjenica da se medicinske trake ne koriste samo za ubrzavanje oporavka od nekih povreda, već i za brže i lakše zagrevanje mišića, pa nam ostaje da se nadamo da će Nole u nedelju biti u savršenom fizičkom stanju i spreman da osvoji svoj 24. grend slem trofej.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike