Vimbldon, 3. dan: Natalija Stevanović pregazila strašnu Pliškovu! Nole siguran, slavio i Đere! (FOTO)

05.07.2023

23:58

0

Autor: 24sedam

Hamad Međedović izgubio i drugi set pre novog prekida

Vimbldon, 3. dan: Natalija Stevanović pregazila strašnu Pliškovu! Nole siguran, slavio i Đere! (FOTO)
Natalija Stevanović - Copyright Profimedia

Nastavlja se takmičenje na Vimbldonu i danas je treći dan na najprestižnijem teniskom turniru sveta. Posle drugog dana kada je kiša pravila mnogo problema, ostaje nam da se nadamo da će danas u Londonu biti bolje. 

Očekuje se i nekoliko mečeva naših tenisera, naravno ako opet ne dođe do promene planova. "Sigurni" su samo oni koji igraju na terenima na kojima postoji pokretni krov, a to je i Novak Đoković koji brani titulu. Protivnik je Australijanac Džordan Tompson

BLOG UŽIVO:

23.43 - Đere kompletirao uspešan srpski dan. Posle maratona i serije taj-brejkova savladao je Kresija sa 3:1 (6:7, 7:6, 7:6, 7:6). Spektakl za kraj 3. dana Vimbldona!

23.05 - Dobio je Laslo treći set ponovo u taj-brejku.

22:12 - Đere ipak nastavlja svoj meč. Organizatori su odlučili da se teniseri presele pod krovom prekriven teren broj 1.

22.07 - Završen je današnji program na Vimbldonu. Međedović gubi sa 2:0 u setovima, Đere igra nerešeno, Novak Đoković je posle velike borbe savaldao odličnog Australijanca, a vest dana u celom svetu je pobeda Natalije Stevanović nad Karolinom Pliškovom.

21.50 - Laslo Đere je istom merom uzvratio Kresiju, u taj-brejku je dobio drugi set.

21:23 - Amerikanac Sebastijan Korda poražen je od 528. tenisera sveta Jiržija Veselog u prvom kolu. Ovaj rezultat predstavlja veliko iznenađenje, s obzirom da su Kordi mnogi predviđali sam finiš druge nedelje turnira, ali je treba zaboraviti i da je Veseli kroz karijeru imao bolji plasman i upisivao pobede nad mnogim bolje rangiranim igračima.

20.48 - Laslo Đere u taj-brejku izgubio prvi set.

20.40 - Novak Đoković se plasirao u treće kolo Vimbldona pobedom od 3:0 nad Tompsonom.

19.51 - Konačno je prvi put na teren izašao i Laslo Đere!

19.45 - Đoković vodi sa 2:0. Posle brzog prvog seta u drugo je igrao taj-brejk.

19.34 - Srpkinja Natalija Stevanović napravila je svetsko čudo i izbacila Karolinu Pliškovu u 1. kolu Vimbldona.

18.17 - Novak sreo Bekama na Vimbldonu

 

 

17.22 - Uhapšeni demonstratori koji su upali na meč Dimitrova i Šimabukure.

- Zbog incidenta na terenu 18 dvojica pojedinaca su uhapšena pod sumnjom da su neovlašćeno upali na posed i da su izvršili krivično delo. Te osobe su sada uklonjene sa kompleksa Vimbldona. Igra na terenu je privremeno stopirana, a meč je nastavljen nakon prekida izazvanog kišom - navodi se u saopštenju Vimbdlona. 

15.52 - Demonstrant prekinuo meč između Dimitrova i Šimabukure! Organizatori u problemu.

 

 

15.36 - Novak na promociji patika sa brojem 23, nasmejao prisutne, ali i svima jasno stavio do znanja kakve ambicije ima u Londonu.

15.15 - Na centralnom terenu Vimbldona je i Dejvid Bekam. Čuveni fudbaler čeka nastavak turnira.

 

 

14.20 - Ponovo prekid zbog kiše u većini mečeva. Igraju samo Kasatkina i Baradž, odnosno Medvedev i Feri. Oni igraju na terenima sa krovom dok ostali moraju da čekaju.

13.30 - Konačno su počeli neki mečevi.

13.07 - Tenisa za sada i dalje nema u Londonu. Početak programa je pomeren je za 13.30 časova zbog kiše u Londonu, saopštili su organizatori.

Većina mečeva koja je trebalo da bude odigrana juče pomerena je za danas zbog loših vremenskih uslova. Međutim, kiša koja pada u Londonu stvara velike probleme organizatorima, pošto je danas planirano da bude odigrano 87 mečeva prvog i drugog kola.

12.03 - Pogledajte i ko je "zadužen" da spreči golubove da ometaju igrače i publiku. Reč je o jastrebu koji se zove, Rufus.

12.00 - Dok čekamo da počnu mečevi, o Novaku Đokoviću se oglasio i organizator. Ukoliko danas slavi, Srbin će upisati 30. uzastopnu pobedu na Grend slemu u Londonu.

7.40 - Podsetimo, već su eliminisani Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.

7.34 - Danas bi trebalo da svoj meč nastavi Hamad Međedović koji gubi od Australijanca Kristofera O Konela, kao i da počnu Đoković (ne pre 17.30), Laslo Đere i Natalija Stevanović.

Đere igra protiv Amerikanca Maksima Kresija, a Stevanović debituje na Vimbldonu protiv Karoline Pliškove.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike