Novak pokazao koliko želi titulu na Vimbldonu! Svi se nasmejali, ali ambicije su jasne (VIDEO)

05.07.2023

15:34

0

Autor: A. S.

Đoković nema dileme pred nastavak turnira u Londonu

Novak pokazao koliko želi titulu na Vimbldonu! Svi se nasmejali, ali ambicije su jasne (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Kin Cheung

Novak Đoković trenutno u Londonu čeka na meč drugog kola Vimbldona, gde će mu rival biti Džordan Tompson, ali kiša pravi problem.

Prema poslednjim informacijama, oni bi mogli na Centralni teren nešto pre 18 sati, a Australijanac neće imati lak posao, s obzirom da mu je rival teniser koji je osvojio 23 grend slem titule.

Nakon slavlja na Rolan Garosu, Novak je promenio patike, pa je u Londonu, u prvom kolu izašao u patikama specijalno dizajniranim za tu priliku, sa brojem 23.

Đoković i nekadašnji teniser Aleks Koreča bili su na promociji Asiksa, koji je uradio ovaj model patika, a Španac je pričao kako je nastao ovaj simbol koji obeležava Novakov rekord.

 

 

- Ja sam rekao da bi trebalo da idemo sa brojem 23, ali oni su rekli 'Ne, možda će za nekoliko nedelja biti 24' - rekao je Aleks Koreča, ali ga je Novak prekinuo i kratko upitao - Možda?

Tako je Đoković nasmejao sve prisutne, ali i stavio do znanja da u Londonu cilja titulu kojoj bi se izjednačio sa Margaret Kort po broju najvažnijih titula u istoriji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike