Đoković može i do 10 titula na Vimbldonu, ali teško će prestići Konorsa! Vilander vidi Srbina na vrhu u narednih pet godina!

04.07.2023

11:53

0

Autor: G. F.

Ćuveni Šveđanin nahvalio Novaka, ali pronašao i nešto što ne može da uradi

Đoković može i do 10 titula na Vimbldonu, ali teško će prestići Konorsa! Vilander vidi Srbina na vrhu u narednih pet godina!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Čuveni švedski teniser, danas televizijski komentator Mats Vilander, poznat je po tome što ne može da se usaglasi sam sa sobom kada je u pitanju Novak Đoković.

Izrekao je mnogo kritika i ne baš lepih stvari na račun našeg asa, ali je isto tako veoma često imao samo reči hvale i umeo da Noleta "digne u nebesa".

Sada je u analizi za Jurosport komentarisao šansu da Đoković osvoji 8. Vimbldon u karijeri i tako se izjednači sa Rodžerom Federerom.

- Ne bi me čudilo da Đoković osvoji devet ili deset Vimbldona. Ako se desi da ne dostigne Federerov rekord ove, biće naredne godine. A ako ne naredne, onda... Mislim da Novak u nogama ima još četiri ili pet godina tokom kojih će biti među favoritima Vimbldona - rekao je Vilander, ali onda ipak našao način da "pokvari užitak" navijačima srpskog asa:

 

 

- Đoković je za petama svim rekordima, ali ne mislim da će dostigne rekord Konorsa po broju osvojenih titula. Mislim da će Novaku biti teško da obori ovaj rekord.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike