Novaku neće biti lako, tenisu je potreban Nadal! Beker iznenadio iskrenom izjavom pred Rolan Garos

14.05.2023

10:55

0

Autor: A. S.

Nemac ima interesantan pogled na borbu za 23. grend slem titulu

Novaku neće biti lako, tenisu je potreban Nadal! Beker iznenadio iskrenom izjavom pred Rolan Garos
Đoković i Nadal - Copyright Profimedia

Trijumfom Karlosa Alkaraza u drugom kolu mastersa u Rimu, Novak Đoković je izgubio prvo mesto na ATP listi. Ali, srpski teniser nastavlja svoje učešće na jednom od omiljenih turnria i priprema se za veliki Rolan Garos.

U Parizu će se boriti sa Rafaelom Nadalom za tron po broju osvojenih grend slem titula. U ovom trenutku obojica imaju po 22, a u prestonici Francuske možemo dobiti i odgovor na pitanje - ko je najbolji svih vremena.

Španac trenutno zbog povrede preskače turnir u večnom gradu, pa je pod upitnikom i da li će učestvovati na Rolan Garosu. Novakov bivši trener, čuveni Boris Beker, ima interesantno mišljenje pred ovaj turnir.

- Da li verujem da Novak može da osvoji tu 23. titulu? Apsolutno, svakako da može. Ipak, neće biti lako. Konkurencija ne spava - upozorio je Beker.

Nemac se potom dotakao i Rafaela Nadala.

- Pitanje je da li Nadal može da se oporavi do početka turnira. Može li da uopšte zaigra na Rolan Garosu? Lično, nadam se da može. Tenisu je potreban Nadal. Nedostaje nam. Nadam se da može da se vrati i igra kao osvajač 14 titula. Ipak, Novak je zdrav i spreman. Želi da igra i on je jedan od favorita.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike