Konačno objavljeno kada igra Novak! Zna se kada će na megdan starom prijatelju

13.05.2023

23:20

0

Autor: P.K.

Kiša napravila haos u Rimu, dugo se čekao raspored

Konačno objavljeno kada igra Novak! Zna se kada će na megdan starom prijatelju
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Novak Đoković će odigrati treći meč na centralnom terenu u trećem kolu Mastersa u Rimu. Duel protiv Grigora Dimitrova će se odigrati tokom dnevne sesije, što je malo iznenađujuće s obzirom da je reč o jednom od derbija koji bi obično bio deo noćne sesije i uveličao spektakl.

Ipak, ova situacija može biti povoljna za Novaka zbog najavljenih loših vremenskih uslova za nedelju. Ukoliko kiša izostane pre noći, Novak će moći da završi svoj meč i izbegne eventualno odlaganje.

Program počinje u 11.00 sati, a pre Đokovićevog meča će biti odigrana dva meča u ženskom singlu. Prvo će izaći na teren Karolina Muhova i Kamila Đorđi, a potom Iga Švjontek i Lesija Tsurenko.

Organizatori nisu dugo objavljivali raspored mečeva, kako za Đokovića tako i za druge tenisere i teniserke. Razlog tome je veliki broj mečeva koji nisu završeni tokom subote zbog kiše koja je prekinula program.

Svi prekinuti mečevi će biti nastavljeni u nedelju, zajedno sa svim mečevima koji nisu ni počeli u subotu zbog loših vremenskih uslova i prekida programa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike