Đoković porukom u kameru dirnuo sve, a potom se slomio zbog ubijene dece u Ribnikaru! Suze su rekle više od svake reči!

12.05.2023

21:46

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta nije želeo previše da priča o tenisu na startu turnira u Rimu

Đoković porukom u kameru dirnuo sve, a potom se slomio zbog ubijene dece u Ribnikaru! Suze su rekle više od svake reči!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je počeo odbranu rimskog trona. Srpski as je u drugom kolu Mastersa u italijanskoj prestonici savladao Argentinca Tomasa Martina Ečeveriju 2:0, ali posle duela nije mogao previše da priča o tenisu.

Porukom u kameru, posle poslednjeg poena večeras, Nole je jasno pokazao šta mu u ovom trenutku zaokuplja misli, a pošto je svima dirnuo srce pomenuvši nastradalu decu u OŠ „Vladislav Ribnikar“, Đoković je i u izjavi taj užasni događaj stavio na prvo mesto.

- Želeo bih svima da kažem da mi je najiskrenije žao što nisam imao prilike da se obraćam javnosti za masakr koji se dogodio u školi „Vladislav Ribnikar“. Moje najdublje saučešće porodicama. Ja kao otac male dece mogu da zamislim kako se osećaju roditelji i želim im snagu i ljubav. Pozdrav svim ljudima i srećan dan Svetog Vasilija Ostroškog – kazao je Nole pre nego što je sklonio mikrofon zbog suza koje nije mogao da suzdrži.

O samom meču tek nekoliko reči…

- Nisam počeo dobro, bio sam spor, a igrali smo prvi put. Mlad je momak, ima igru za šljaku i na njoj je odrastao. Taj-brejk je presudio, naravno mentalno sam osetio veći nalet i energije i koncentracije, pa sam se opustio i nisam imao tremu – rekao je Novak Đoković.

U narednom kolu u istalijanskoj prestonici Nole će igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova, koji je eliminisao Stena Vavrinku u dva seta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike